Produkty pro globuli glukózy (2)

Erytritol

Erytritol

Erythritol je přírodní cukerný alkohol/polyol schválený pro použití jako potravinový aditivum po celém světě. Erythritol je téměř 70 % sladší než cukr a používá se jako hromadný sladidlo. Erythritol byl objeven v roce 1848 a přirozeně se vyskytuje v některém ovoci a fermentovaných potravinách. Chuťový profil erythritolu je velmi podobný cukru. Je nekariogenní a má nejvyšší trávicí toleranci mezi polyoly. Protože je přírodní, nezpůsobuje žádné vedlejší účinky a chutná téměř přesně jako cukr bez kalorií. EC číslo: 205-737-3 Molekulární vzorec: C4H10O4 CAS číslo: 149-32-6
Sodný Isobutyl Xanthát (SIBX) >90% - Sodný Isobutyl Xanthát (SIBX)

Sodný Isobutyl Xanthát (SIBX) >90% - Sodný Isobutyl Xanthát (SIBX)

Sodný isobutyl xantát (SIBX) je dostupný ve formě světle žlutých krystalů nebo v práškové formě v čistém stavu. Také je k dispozici ve formě roztoku. V pevném stavu SIBX absorbuje vlhkost ze vzduchu, a proto je znám jako hygroskopická látka. SIBX vyzařuje zápach uhličitanu sírového, který je poněkud podobný zápachu hnijícího zelí. V některých případech může SIBX vydávat velmi slabý nepříjemný nebo sírový zápach. SIBX je snadno rozpustný ve vodě a může tvořit nerozpustné sloučeniny s různými kovovými ionty. Volná alkálie: ≤0,2% aktivní složka: ≥90% Rozpustnost: rozpustný ve vodě